Termeni si conditii


Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.carpetexpress.ro, denumit in continuare CARPET EXPRESS, este SC. LEGOSERV SRL, numita in continuare LEGOSERV SRL inregistrata la Registrul Comertului cu nr.                    CUI RO 30544950.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos.

Recomandam citirea cu atentie a acestora. SC. LEGOSERV SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina Termeni si Conditii.

1.Dreptul de autor.

Intregul continut al site-ului www.carpetexpress.ro imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date-este proprietatea SC. LEGOSERV SRL si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al SC. LEGOSERV SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sigla CARPET EXPRESS este marca inregistrata si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.

2.Accesul la informatiile de pe site.

SC. LEGOSERV SRL garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul www.carpetexpress.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare SC. LEGOSERV SRL fara acordul scris prealabil al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.carpetexpress.ro vor fi considerate tentative de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

3.Limitarea raspunderii pentru servicii.

Serviciile oferite sunt in forma prezentata in site-ul de fata, ele nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit in ceea ce priveste serviciul oferit, dar fara limitare la functionare acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatori sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea serviciului oferit se face pe propriul risc. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de SC. LEGOSERV SRL oricarui client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a serviciului prestat este valoarea sumei incasate de la client.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile in conditiile descrise odata cu anuntarea lor.

4.Limitarea raspunderii pentru preturi.

Preturile prezentate sunt finale.

5.Limitarea raspunderii pentru livrare.

SC. LEGOSERV SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze o comanda daca aceasta nu poate fi onorata din motive independente de SC. LEGOSERV SRL care include incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terrorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor din Romania. Inainte de fiecare livrare clientul va fi informat telefonic.

6.Limitarea raspunderi pentru plata.

Plata serviciilor comandate se poate efectua in avans. SC. LEGOSERV SRL isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata serviciilor in avans.

7.Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser.

Site-ul www.carpetexpress.ro este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea SC. LEGOSERV SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari. SC. LEGOSERV SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitare site-ului www.carpetexpress.ro

SC. LEGOSERV SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul www.carpetexpress.ro. Pentru respectivele site-uri raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

8.Litigii si dispozitii finale.

Orice alta problema cauzata de serviciile prezentate pe www.carpetexpress.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Cluj-Napoca. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.