Covoare


Carpet Express® se ocupa de curatarea si redarea aspectului covoarelor cu ajutorul unei linii automate de spalare, ce efectueaza un proces tehnologic complex, pentru o curatare de inalta calitate, si satisfactia dvs.!

carpetexpress.ro - curatatorie covoare si tapiterii Cluj-Napoca ·

Primul proces, desprafuirea, este realizat in partea inferioara a masinii. 80% din praf este colectat in sertarele de sub desprafuitor iar restul de 20% cu aspiratorul exterior al utilajului.
Cand covorul iese din utilaj 1 metru, incepe al doilea proces, spalarea, care acopera cele patru etape ale trenului de spalare.
Prima etapa : Covorul este tratat cu detergent de spalare. Presiunea de pulverizare este variabila in functie de grosimea covorului si a gradului de murdarie al covorului, iar alimentarea cu detergent se face direct din containerul cu detergent.
A doua etapa : Aceasta este zona unde procesul de periere are loc. mai multe perii rotative plasate pe glisiere se deplaseaza de la o latura la alta a trenului de spalare acestea fiind echipate cu un sistem de aer comprimat pentru reglarea presiunii pe covor, ce poate fi reglata de la 0 la 60 kg pe glisiera.
A treia etapa : In aceasta zona, covorul este clatit si periat in intregime.
A patra etapa : Pe durata acestei etape, covorul este rulat automat si este pregatit pentru introducerea in centrifuga.
Al treilea proces consta in stoarcerea prin centrifugare la turatie mare, pentru a elimina toata apa din tesatura.

Pentru informatii va rugam apelati numarul de telefon:orange_logo 0755284157